Diensten


Zorginstellingen

Veel zorginstellingen hebben te maken met bezuinigingen en zijn onzeker over de toekomst. Tegelijkertijd willen zij kwaliteit blijven leveren. Het tijdelijk/flexibel inhuren van een zelfstandige GZ-psycholoog voor een beperkt aantal uren (max. 10) kan uitkomst bieden wanneer uw werkdruk stijgt of regelmatig piekt, en u (nog) geen vacature wilt stellen. U kunt mij binnen uw instelling inzetten voor diagnostiek, behandeling, deskundigheidsbevordering en supervisies.

Supervisie GZ-opleidelingen
Zoekt u voor uw opleideling nog een externe supervisor met ervaring in de ouderenzorg?
Als GZ-psycholoog met ruime werkervaring voldoe ik aan de eisen zoals die door het PPO opgesteld zijn voor de rol van supervisor voor GZ-opleidelingen. Daarnaast heb ik ervaring als praktijkbegeleider, werkbegeleider en supervisor.

Onderwijsinstellingen
Zoekt u voor een gastcollege, les of themamiddag een GZ-psycholoog met deskundigheid op het gebied van psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, NAH of dementie op jonge leeftijd? Ik bespreek graag met u of mijn deskundigheid en vaardigheden aansluiten bij uw wensen.


Andere

Staat de dienst of het product waarvoor u een GZ-psycholoog/ouderenpsycholoog in wilt zetten er niet bij? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Contact

PsyNexus